Arco Caribbean

Articles

» INTRODUCTION TO UNIVERSAL PARADIGM
The Information Age was just the Prelude. It served to give us the tools to interconnect globally. Instantly and with everyone. Now we are shifting to the Transformation Age.

» DE WavBES: EEN MISDAAD TEGEN DE MENSELIJKHEID
De WavBES?? What the hell is dat? Laat nu terzijde of men moet zeggen ‘mensheid’ of ’menselijkheid’? Dat is een discussie apart. Wij menen dat er een nuanceverschil in betekenis is tussen de twee.

» NOU, DA’S LOGISCH, HÈ?

DE MUUR der Muren ... Hij wordt mooier en groter dan de Chinese Muur, de Israëlische Muur, de Berlijnse Muur en de ‘Hadrian’s Wall’ samen! Een Super Muur tussen Mexico en de USA … Doorzichtig, zeggen sommigen. Dan kan men de aanstormende Moslims en Latino’s van verre zien om ze effectief buiten de deur te houden


» STEUN VAN GEDEPUTEERDE NINA DEN HEYER VOOR AOV-ERS
De SVB van Curaçao heeft het pensioen van alle AOV-ers die op Bonaire wonen met 10% gekort. Dat is de trieste realiteit waar +/- 344 AOV-ers op Bonaire vanaf januari 2017 mee werden geconfronteerd. Ze hebben vorig jaar ook geen Kerstbonus ontvangen.

» SOSTEN DI DIPUTADO NINA DEN HEYER PA PENSHONADONAN
SVB di Kòrsou a kòrta AOV di tur penshonado ku ta biba na Boneiru ku 10%. Esei ta e tristu realidat ku mas òf ménos 344 penshonado bibando na Boneiru a wòrdu konfrontá kuné for di yanüari 2017. Nan no a risibí nan Kerstbonus di aña pasá tampoko.

» ONDERSTAND VOOR MENSEN MET BEPERKING VAN JONGS AF AAN
In Nederland is er een wet die ‘Wajong’ genoemd wordt. Op grond van deze wet ontvangen mensen die van jongs af aan een handicap hebben en om die reden niet kunnen werken, een ‘persoonsgebonden’ uitkering.

Editions